Skip to main content

Kultuurmakers gala

Op 24 mei wordt de Makerscentrale het centrum van creativiteit, kunst en artistieke ontdekkingen. Een avond gewijd aan het vieren van de diversiteit en innovatie van Leidse kunst en cultuur, met een scala aan uitvoeringen en installaties die de zintuigen prikkelen en de verbeelding voeden.

Van lichtkunst tot poëzie, van muziek tot dans, van theater tot beeldende kunst, deze avond belooft een meeslepende reis door de creatieve ziel van Leiden te zijn. De Makerscentrale zal bruisen met live kunst, intrigerende kunstinstallaties, een betoverend muziekprogramma en sprankelende acts, naast een verrassende pop-up theaterervaring die het publiek zal betoveren en inspireren. Alles wat de stad Leiden creatief te bieden heeft, komt samen op dit unieke evenement.

Het hoogtepunt van de avond is niet alleen de prachtige kunst en cultuur, maar ook de kans voor gasten om hun stijl en creativiteit te laten zien. Het publiek wordt aangemoedigd om hun meest elegante en creatieve outfits uit de kast te halen, want bij het Kultuurmakers Gala laten we letterlijk de klasse van de Leidse Cultuur zien!

Om deze onvergetelijke avond bij te wonen, zijn tickets verkrijgbaar voor slechts €12,50 per persoon. Deze toegangsprijs is inclusief een warm welkomstdrankje en heerlijke hapjes om de avond compleet te maken. Koop hier je tickets! 

Deze betoverende avond van kunst en cultuur wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de gemeente Leiden, Steenvlinder en BPD. Samen zetten zij zich in voor de ontwikkeling van het Energiepark als een bruisende culturele hub. Het Kultuurmakers Gala belichaamt de geest van het toekomstige Energiepark, waar wonen, werken, creëren, kunst en cultuur samenkomen.