Skip to main content

Informatiebijeenkomst maatschappelijke opvang

Op 30 november 2023 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan voor het Energiepark goedgekeurd. De plannen en bijbehorende documenten zijn te vinden op de website van het Energiepark: www.EnergieparkLeiden.nl/de-plannen. Nu de planvorming concreter wordt, starten we met de ontwerpfase voor de maatschappelijke opvang. Om u hierover te informeren, organiseren we een bijeenkomst.

Uitnodiging en Programma

  • Datum: Dinsdag 30 januari
  • Tijd: 19.00 – ca. 21.00 uur (inloop vanaf 18:45)
  • Locatie: Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23 Leiden (begane grond)

Het programma begint met een korte toelichting op de plannen, de gemaakte keuzes tot nu toe en de stappen die zijn gezet. In het tweede deel van de avond is er ruimte om vragen te stellen aan verschillende aanwezige partijen, verdeeld over onderwerpen zoals veiligheid, doelgroep, gebouw en ontwerp, en het gemeentelijk proces.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn op deze avond? Stuur dan een e-mail naar Mieke Werter: m.werter@leiden.nl. Aanmelden is niet verplicht, maar helpt ons bij het inschatten van het aantal bezoekers.

Meer Informatie

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met de gemeente Leiden via tel. 14 071 – keuze 4 (maandag t/m vrijdag 8.30-17.00 uur) of gebruik het formulier op www.leiden.nl/contact.